Ковальову Олександру Володимировичу
прож. 61001, м. Харків,
пл. Повстання буд.1, кв. 115
Шановний Олександре Володимировичу!
На Ваш інформаційний запит, що надійшов 19.10.2011 року №361, адміністрація спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів для дітей з вадами розумового розвитку № 2 м. Харкова повідомляє.
Відповідно до ст.1 Закону України «Про доступ до публічної інформації» (далі – Закон) публічна інформація – це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень.
Інформація, що Вами запитується, у школі-інтернаті є не за всіма пунктами запросу. Закон не зобов’язує суб’єкта владних повноважень на запит особи здійснювати будь-які аналітичні звіти, виконувати порівняльні таблиці та ін. Тому школа-інтернат надає інформацію в такому вигляді:
- Запланований розподіл бюджетних коштів помісячно на закупівлю продуктів харчування на 2011 рік в т.ч.:
№ з/п | Місяці | Сума в грн. | |
1 | Січень | 52 772 | |
2 | Лютий | 77 000 | |
3 | Березень | 60 000 | |
4 | Квітень | 80 000 | |
5 | Травень | 75 000 | |
6 | Червень | ||
7 | Липень | ||
8 | Серпень | 5 300 | |
9 | Вересень | 85 000 | |
10 | Жовтень | 90 000 | |
11 | Листопад | 115 000 | |
12 | Грудень | 85 078 | |
Всього за 2011 рік: | 725 150 |
- Запланований розподіл бюджетних коштів за договорами на поставку продуктів харчування на 2011 рік згідно ДК 016-97 (зі змінами) в т.ч.:
№ п/п | Загальне найменування предмета закупівлі | Очікувана вартість предмета закупівлі в грн. |
1 | 01.11.2. Культури овочеві | 40 862,50 |
2 | 01.12.1. Овочі свіжі | 33 587,10 |
3 | 01.13.2. Фрукти, ягоди, та горіхи | 52 710,00 |
4 | 01.13.4 Прянощі | 440,00 |
5 | 01.24.2. Яйця птиць | 21 000,00 |
6 | 01.25.2. Продукція тварин інша | 1 400,40 |
7 | 14.40.1 Сіль | 600,00 |
8 | 15.11.1. М`ясо свіже та заморожене | 74 200,00 |
9 | 15.12.1. М`ясо та харчові субпродукти свійської птиці | 50 400,00 |
10 | 15.13.1. М`ясопродукти | 29 027,00 |
11 | 15.20.1. Продукція рибна | 53 320,00 |
12 | 15.32.1 Соки фруктові | 17 084,09 |
13 | 15.33.1 Продукти готові та консерви овочеві | 23 196,00 |
14 | 15.33.2 Продукти готові та консерви плодові | 21 500,00 |
15 | 15.42.1 Олії та жири очищенні | 1 665,00 |
16 | 15.51.1. Молоко рідке та вершки | 54 432,00 |
17 | 15.51.3. Масло (з коровячого молока) | 69 300,00 |
18 | 15.51.4. Сир сичужний та кисломолочний | 73 530,00 |
19 | 15.51.5. Продукти молочні інші | 23 598,00 |
20 | 15.61.2. Борошно зернових та овочевих культур | 1 800,00 |
21 | 15.61.3. Крупи | 5 595,00 |
22 | 15.61.4 Рис обрушений | 1 512,00 |
23 | 15.81.1 Вироби хлібобулочні, тістечка та здобні хлібобулочні вироби | 42 020,91 |
24 | 15.82.1. Вироби сухарні, печиво та здобні хлібобулочні вироби довгострокового зберігання | 4 950,00 |
25 | 15.84.1. Какао | 3 430,00 |
26 | 15.84.2. Шоколад та вироби кондитерсь цукрові | 19 120,00 |
27 | 15.85.1. Вироби макаронні | 1 625,00 |
28 | 15.86.1. Кава та чай | 3 150,00 |
29 | 15.89.1. Продукти харчові різні | 95,00 |
Всього по КЕКВ 1133: | 725 150,00 |
- Інформація про облік гривневого еквіваленту цін за один кілограм (літр) за одиницю продукції на всі продукти харчування, що закуповуються в закладі щомісячно немає.
- Інформація про облік гривневого еквіваленту цін на всі продукти харчування, що закуповуються в закладі немає.
- Укладання договорів на постачання продуктів харчування планується у 2012 році у січні та квітні місяці.
- Основними критеріями при укладанні договорів на постачання продуктів харчування є не тільки ціна, а документальне підтвердження якості та безпеки харчових продуктів, продовольчої сировини і супутніх матеріалів згідно ст. 5 Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» а саме:
- декларація про відповідність на кожну партію
- сертифікат відповідності чи свідоцтво про визначення відповідності
- висновок санітарно-епідеміологічної експертизи
3 свідоцтво про державну реєстрацію
- гігієнічний сертифікат на кожну партію
- ветеринарна довідка на кожну партію
- ветеринарне свідоцтво на кожну партію
- ветеринарний сертифікат на кожну партію
- санітарний паспорт на водія
- санітарний паспорт на автотранспорт
- довідка про дезинфекційну обробку машини
- графік поставки
- навантажувально-розвантажувальні роботи у комору закладу здійснюються постачальником за власні кошти.
- час доставки.
- У 2011 році в школу-інтернат №2 поставляли продукти харчування такі постачальники: ФО-П «Самойлова О.І.», ТОВ «Торгівельний дім «Дінас», ТОВ «Малятко», ФО-П «Жабкін В.О.», ФО-П «Губін І.І.», ФО-П «Пермінов І.В.», ФО-П «Манович Т.О.».
Директор Л.О. Мельнікова